Rol: Secretaris

Anne-Lise Kamphuis

Anne-Lise treedt vanuit AeQui op als secretaris bij opleidingsbeoordelingen. In deze rol ondersteunt ze de beoordelingspanels gedurende het accreditatietraject en verzorgt ze de rapportage.

Na haar studie Algemene Sociale Wetenschappen aan Universiteit Utrecht is ze gaan werken als (markt)onderzoeker. Tussen 2009-2017 werkte ze daarnaast als docent-onderzoeker bij verschillende hogescholen. Vanaf 2016 is zij zich meer en meer gaan toeleggen op onderwijsbeleid, kwaliteitszorg en accreditatie in het hoger onderwijs. Inmiddels heeft ze ruime ervaring als secretaris bij accreditatietrajecten en midterm-reviews.

Naast haar werk als secretaris, adviseert Anne-Lise instellingen over kwaliteitszorg en onderwijsbeleid en begeleidt ze opleidingen in de voorbereiding naar visitaties toe.

Zij ziet deze ‘tweebenigheid’ als een grote meerwaarde. Ze is bekend met het reilen en zeilen binnen instellingen en kan daardoor flexibel afstemmen op de wensen en behoeften van de opleiding zonder de eisen van de NVAO uit het oog te verliezen.

Home » Onze mensen » Anne-Lise Kamphuis