Rol: Voorzitter

Ronald Stevens

Voor AeQui treedt Ronald op als voorzitter van visitatiecommissies.

Ronald studeerde sociale wetenschappen aan de VU (Andragologie/ onderwijskunde en verandermanagement), postdoc bedrijfskunde aan de TU Delft en volgde diverse managementcursussen en masterclasses o.a. op het gebied van interventiemanagement, governance en Bestuur en Toezicht. 

Hij promoveerde in 2012 aan de Tilburg University op (public) auditing als stimulerende interventie: Hoe kan een organisatie in beweging komen en kunnen medewerkers en management met open blik kijken naar eigen kracht en mogelijkheden, met de dialoog als belangrijk instrument? 

Als gedreven netwerker, creatief denker en scherp analyticus en verbinder heeft Ronald de afgelopen dertig jaar voor een keur aan opdrachtgevers en in tal van functies en rollen bijgedragen aan versterking van de kwaliteit en toezicht van organisaties in de publieke sector. 

Zijn uitgangspunt: Visitaties beogen niet alleen tot een formeel oordeel te komen, maar zijn vooral bedoeld om de kwaliteit van een onderwijsinstelling en een opleiding verder te ontwikkelen en te versterken. In welke mate wordt dat geambieerd en heeft de student er baat bij?

Home » Onze mensen » Ronald Stevens